Mijn favorieten

Woningmakelaardij

Heeft u vragen over VanOpstal Grosfeld Makelaars en hoe wij voor u als makelaar optreden bij het verkopen van uw woning, kies dan hier uw thema. Wilt u specifiek meer weten over het kopen van een nieuwbouwwoning, ga dan naar nieuwbouwwoning kopen.
 

Op vanopstalgrosfeld.nl is het eigen woningaanbod overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Maar u staat toch al op funda.nl...?

 

Huizenbezitters, kopers en verkopers oriënteren zich meer en meer via internet. Hoe een woning te kopen of te verkopen, het is allemaal op internet te vinden. Waarom dan nog steeds die makelaar...?

 

De makelaar zet al zijn ervaring en deskundigheid in om tussen beide partijen overeenstemming te bereiken. Een makelaar werkt toch niet in opdracht van beide partijen...?

 

Aan een succesvolle verkoop gaat meer vooraf dan menigeen denkt. De wijze waarop de vraagprijs tot stand komt bijvoorbeeld, is niet eenvoudig. Eigenlijk toch gewoon wat 'men' ervoor geeft...?

 

De makelaar kan vrijblijvend voor u een waardebepaling maken van uw woning. Dat kost u niets. Benieuwd wat úw huis waard is...!

 

Iedere woningverkoop is weer anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom bepalen we samen met u de beste verkoopstrategie voor uw huis. Verkoopstrategie? Wat bedoelt u daarmee...?

 

Plaatsing op de eigen website, presentatie van de woning op funda.nl, een mailing, tuinbord of gevelposter. Het behoort allemaal standaard tot ons dienstenpakket. Mag ik ook extra aandacht voor mijn woning...?

 

Wij begeleiden u gedurende het gehele traject. Van opname en aanbieding tot en met bezichtiging, onderhandeling en transactie. Wat u van ons kunt verwachten...?