Mijn favorieten

Mag ik ook extra aandacht voor mijn woning...?

Plaatsing op de eigen website, presentatie van de woning op funda.nl, tuinbord of gevelposter. Het behoort allemaal standaard tot ons dienstenpakket.

Dat is het...?

Wij hebben extra voor onze opdrachtgevers een keuzepakket samengesteld dat bestaat uit:
 

Het plaatsen van een of meerdere advertenties - Over het algemeen volstaat adverteren in regionale dag- en weekbladen. De praktijk geeft aan, dat woningzoekers zich doorgaans in de regio zelf oriënteren. Voor woningen kozen wij voor adverteren in het regiokatern Stad en Streek van BNdeStem en/of in een van de huis aan huisbladen welke in de regio worden verspreid (bijv. Bergen op Zoomse/Woensdrechtse Bode, Starcq's Woonkrant).
 

Een Tophuisvermelding op funda.nl - De woning wordt prominent bovenin de zoekresultaten met gevonden aanbod geplaatst. De woning wordt vaker gevonden waardoor een verhoogde verkoopkans.
 

Plattegrond tekenservice - Er worden plattegronden vervaardigd van uw woning welke geschikt zijn voor presentatie op internet of in een brochure.
 

Professionele fotografie - Er wordt een uitgebreide professionele fotoreportage van uw woning gemaakt waardoor de presentatiemogelijkheden extra worden verruimd.
 

Een woningbrochure in full color - Speciaal voor uw woning wordt een brochure samengesteld. Kwaliteit, omvang en verspreiding worden in overleg met u bepaald.
 

Het energielabel - Verkoper heeft de wettelijke plicht zijn woning te voorzien van een energielabel. Daar kunnen wij voor zorgen. Ook is het mogelijk aan een erkend specialist een maatwerkadvies te vragen waarmee een nieuwe eigenaar mogelijkheden krijgt aangereikt voor verbetering van het energieverbruik en comfort van de woning.
 

Een bouwkundige keuring - Via ons kunt u, alvorens te besluiten tot aankoop van een woning, een bouwkundige keuring aanvragen. U komt dan later niet voor verrassingen te staan.