Mijn favorieten

Verkoopstrategie? Wat bedoelt u daarmee...?

Iedere woningverkoop is weer anders en vraagt om een specifieke aanpak. Daarom bepalen we samen met u de beste verkoopstrategie voor uw huis.
 

Een strategie uitstippelen om een huis te verkopen? Jazeker. Een succesvolle verkoop begint bij een zorgvuldig opgesteld plan van aanpak. Zonder een goed verkoopplan kan de voorgenomen verkoop op een mislukking en dus een forse teleurstelling uitdraaien. Een geslaagde verkoop heeft dus alles te maken met een goede voorbereiding, met het consequent volgen van een doordacht stappenplan. Hoe gaan we uw woning precies in de markt zetten? Hoe meer mensen op de hoogte zijn van uw verkoopplannen, hoe beter. Bovendien vinden wij het ook de taak van de makelaar om informatie op de juiste en voor de woningzoeker meest geschikte wijze door te geven.
 

De verkoopstrategie houdt onder meer in dat wij de woning op verschillende manieren gericht onder de aandacht gaan brengen om zoveel mogelijk kandidaten te interesseren voor juist uw woning. Maar dat is niet het enige. Wij gaan kandidaten, waarvan wij weten dat ze op zoek zijn, actief benaderen. Wij zoeken, wij bellen, wij begeleiden, daar komt het op neer. Ook informeren we meteen onze NVM-collega’s.
 

Standaard zetten wij middelen in die voor verkoper geen extra kosten met zich meebrengen. Daarnaast kunnen wij tegen geringe kosten desgewenst extra middelen inzetten. Onze service en dienstverlening kunnen ver gaan, maar uiteindelijk bepaalt u zelf op welke wijze uw woning 'gezien' moet worden én wat daarvoor extra nodig is. Tot slot doen we aanbevelingen om de woning 'verkoopgereed' te maken. Hiervoor hanteren wij een uitgebreide handleiding met tal van nuttige tips waarmee u vaak voorkomende fouten in de presentatie van uw woning kunt vermijden. Er mag geen verkeerd beeld ontstaan bij belangstellenden. Tot het presentabel maken van uw woning hoort ook een kwalitatief goede fotoshoot. Snel even wat plaatjes schieten, levert doorgaans niet het gewenste resultaat op. Soms is een professioneel fotograaf nodig. Uiteraard bepaalt u zelf of u hier gebruik van wilt maken.
 

Het standaard dienstenpakket bestaat in principe uit de volgende onderdelen:

 

Opname in een landelijke makelaars-database - Hiermee kunnen aangesloten makelaars de gegevens van hun woningen met elkaar uitwisselen en kunnen zij in principe elkaars woningen verkopen. De meeste grote makelaarsorganisaties zijn aangesloten.
 

Plaatsing op de eigen website - Al het eigen aanbod is overzichtelijk bij elkaar geplaatst, onderverdeeld in de categorieën woningen en bedrijfsobjecten. Er is algemene informatie te vinden en het is mogelijk om door te linken naar interessante websites en informatie te delen via sociale netwerken.
 

Plaatsing op funda.nl - Uw woning wordt op funda.nl geplaatst met vermelding van de kerngegevens van de woning, een gedetailleerde omschrijving, foto's, kaart en route van de locatie, een woningbrochure als pdf.
 

Tuinbord, raamposter - In overleg met u wordt bepaald of op deze wijze aandacht voor uw woning wordt gevraagd. Standaard behoort het plaatsen van een tuinbord en/of het aanbrengen van een raamposter tot het dienstenpakket.
 

Woningpresentatie in full color - Het samenstellen van een uitgebreide woningpresentatie in kleur welke op aanvraag wordt toegezonden aan geïnteresseerde kandidaatkopers.
 

Etalagepresentatie - Ook de regelmatige bezoeker van ons kantoor in Bergen op Zoom kan zo kennis nemen van uw woning.
 

De extra inzet - Meer mogelijkheden en extra service om de positie van uw woning in de markt verder te versterken.