Mijn favorieten

Nieuwbouwmakelaardij

Wij als woningmakelaar weten zowel van koper als verkoper wat hen beweegt, welke hun zorgen zijn, wat belangrijk voor ze is. De koper van een nieuwbouwwoning heeft vaak zelf ook een huis te verkopen. De woningmakelaar kan zich 'inleven' in de wereld van beide partijen. Ook is hij zich bewust van de belangen van de planontwikkelaar in wiens opdracht de makelaar de woningen verkoopt. Een nieuwbouwwoning kopen via VanOpstal Grosfeld Makelaars is een hele zorg minder. Maar moet mijn eigen woning niet eerst zijn verkocht...?

 

Een goed en onafhankelijk financieringsadvies dat met alles rekening houdt, voorkomt grote problemen. VanOpstal Grosfeld Makelaars rekent het voor u uit. Wat kunt u eigenlijk kopen...?

 

VanOpstal Grosfeld Makelaars begeleidt kopers van een nieuwbouwwoning gedurende het gehele traject. Van informatiefase tot en met oplevering...?

 

Als koper van een appartement heeft u uitsluitend het gebruiksrecht van het appartement en bent u geen eigenaar van het appartement. Geen eigenaar...?