Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaardij

VanOpstal Grosfeld makelaars adviseert en bemiddelt bij aan- en verkoop, huur en verhuur van kantoren, bedrijfsruimten en winkels. Op vanopstalgrosfeld.nl presenteren wij al het eigen aanbod van bedrijfsobjecten. Maar u staat toch al op fundainbusiness.nl...?

 

De bedrijfsmakelaardij is een vak apart en de expertise van een in bedrijfshuisvesting gespecialiseerde makelaar met goede contacten en actuele kennis van de markt is onontbeerlijk. Behalve woningmakelaar óók bedrijfsmakelaar...?

 

Door onze vakkennis en onze kennis van de locaties - én inside-informatie - adviseren wij u omtrent belegging en mogelijkheden voor investering en ontwikkeling in de regio. Meer informatie over beleggingsmogelijkheden...?

 

Een locale overheid heeft te maken met de mogelijkheden en beperkingen binnen de eigen stad of regio. U kent uw stad of regio als uzelf...?

 

VanOpstal Grosfeld Makelaars, lid van de NVM vakgroep NVM Business, zijn VastgoedCert gecertificeerde makelaar-taxateurs met de titel RMT (Register Makelaar-Taxateur. Wat betekent gecertificeerd voor u...?

 

Transacties waarbij wij betrokken worden, betreffen zowel grote vloeroppervlakken als kleinere units. Als startende ondernemer wilt u een winkel openen...?

 

Het verhuren en verkopen van bedrijfsonroerend goed is een gecompliceerd proces. Door opdrachtgever intensief bij dit proces te betrekken, worden de marktkansen van een object geoptimaliseerd. U laat het graag helemaal aan ons over...?