Mijn favorieten

Behalve woningmakelaar óók bedrijfsmakelaar...?

De bedrijfsmakelaardij is een vak apart en de expertise van een in bedrijfshuisvesting gespecialiseerde makelaar met goede contacten en actuele kennis van de markt is onontbeerlijk.
 

VanOpstal Grosfeld Makelaars verenigt beide specialismen binnen één makelaarskantoor. Tussen woning- en bedrijfsmakelaardij zijn aanzienlijke verschillen in werkwijze en benadering. De bedrijfsmakelaardij is inderdaad een vak apart en de oriëntatie van onze bedrijfsmakelaar is dan ook een andere. Tot zijn activiteiten behoren ook het kritisch volgen van de ontwikkelingen op de markt van het bedrijfsonroerend goed en het tijdig reageren op signalen en trends. Landelijke ontwikkelingen vertalen naar een mogelijke vraag voor West-Brabant. Inspelen op de perspectieven die de ligging op de as Rotterdam-Antwerpen biedt voor de regio als markt voor kantoor- en distributieruimten.

De commerciëel vastgoedspecialist van VanOpstal Grosfeld Makelaars staat midden in de dynamiek van de Westbrabantse bedrijfsobjectenmarkt en door zijn actuele kennis kan de BOG makelaar het starting point zijn voor elk bedrijf dat in beweging is binnen, maar ook buiten de regio. VanOpstal Grosfeld Makelaars is lid van NVM vakgroep BOG