Mijn favorieten

Maar u staat toch al op fundainbusiness.nl...?

VanOpstal Grosfeld makelaars adviseert en bemiddelt bij aan- en verkoop, huur en verhuur van bedrijfsonroerend goed. Op vanopstalgrosfeld.nl presenteren wij het eigen aanbod van bedrijfsobjecten.

Funda in business is een website specifiek voor bedrijfsonroerend goed. Het zoeken naar verschillende vormen van bedrijfshuisvesting staat hier centraal (bedrijfsruimte, kantoren, horeca, winkelruimte of bouwgrond). Daarnaast worden alle NVM bedrijfsmakelaars op de site getoond.
 

Funda in business is het platform om vraag en aanbod in commercieel vastgoed bij elkaar te brengen. Voor ondernemers en makelaars die op zoek zijn naar bedrijfshuisvesting biedt funda in business uitgebreide zoekfuncties. Aanbieders van vastgoed (bedrijfsmakelaars) kunnen objecten uitgebreid presenteren aan de markt met foto’s, video’s, interactieve plattegronden en omgevingsinformatie.
 

Waarom dan een eigen website? De eigen website is er op de eerste plaats om u te vertellen wie wij zijn en wat wij als bedrijfsmakelaar doen. Een snel en overzichtelijk overzicht van het aanbod dat wij op het gebied van commerciëel vastgoed hebben in West-Brabant, is onderdeel van die presentatie.