Terug naar de resultaten
Te koop
Bloemendaal in Lepelstraat 4664 CP

Bloemendaal

4664 CP Lepelstraat
Koopsom € 146.025,- k.k.
0164-217000

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Te koop: bouwkavels

In het plan Bloemendaal II in Lepelstraat geeft de gemeente Bergen op Zoom door middel van inschrijving dertig bouwkavels uit. Tien kavels zijn bestemd voor de bouw van twee-onder-een-kapwoningen en twintig kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. Bijzonder aan...
Lees meer

Omschrijving

Te koop: bouwkavels

In het plan Bloemendaal II in Lepelstraat geeft de gemeente Bergen op Zoom door middel van inschrijving dertig bouwkavels uit. Tien kavels zijn bestemd voor de bouw van twee-onder-een-kapwoningen en twintig kavels voor de bouw van vrijstaande woningen. Bijzonder aan deze kavels is dat er welstandsvrij mag worden gebouwd.

Alle kavels voor twee-onder-een-kapwoningen zijn inmiddels verkocht. Voor de bouw van vrijstaande woningen zijn nog voldoende bouwkavels beschikbaar.

De grootte van de kavels voor vrijstaande woningen varieert van 450 tot 750 m². De verkoopprijs voor deze kavels is vastgesteld op € 295,-/m², exclusief btw en kosten koper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 146.025,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 495 m² Kadasteroppervlakte 495 m² Kadastrale gegevens Gemeente Halsteren Sectie I Perceelnummer 1609 Oppervlakte 495 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Bloemendaal, 4664 CP Lepelstraat

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring