Terug naar de resultaten
Te koop

Buntven kavel 4a

4635 Huijbergen
Koopsom € 190.000,- v.o.n. Beschikbaar

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Royaal kavel op prachtige locatie.

De locatie.
De 7 bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de noordoostzijde van Huijbergen aan de rand van het dorp.
Het plangebied wordt omsloten door weilanden wat een heerlijke landelijke woonbeleving garandeert.
...
Lees meer

Omschrijving

Royaal kavel op prachtige locatie.

De locatie.
De 7 bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de noordoostzijde van Huijbergen aan de rand van het dorp.
Het plangebied wordt omsloten door weilanden wat een heerlijke landelijke woonbeleving garandeert.

De opzet van het nieuwe woongebied laat zich omschrijven als een intiem hofje waaromheen de kavels zijn gesitueerd. U bereikt de nieuwe buurt via de bestaande weg Meulenven die wordt doorgetrokken en uitkomt op het hofje. Dit hofje is van kavelgrens tot kavelgrens bestraat met klinkers en beplant met enkele bomen, wat de dorpse sfeer benadrukt. Ook het zicht op de monumentale molen Johanna in het oosten tekent het karakter van dit nieuwe woon- en leefgebied, dat slechts aan de zuidkant aansluit op de bestaande bebouwing van Huijbergen.
Alle kavels liggen aan het hofje en zijn riant van afmeting. De informele, groene inrichting, de percelen met hun ruime tuinen die haast vanzelf overgaan in het buitengebied en het onverharde pad dat aan de noordkant het plan begrenst: elke dag weer geniet u er van een sfeervolle woonbeleving in alle rust en privacy. Ook de kleinschaligheid speelt hierin een belangrijke rol en geeft het plan daarbij de nodige exclusiviteit. In de openbare ruimte van het hofje zijn bewust geen parkeerplaatsen aangegeven om het informele, haast speelse karakter te behouden. Uw bezoekers hebben genoeg ruimte om op het hofje te parkeren.

In samenwerking met de gemeente zorgt Ruimte voor Ruimte voor het bouwrijp maken van de kavels en de inrichting van de openbare ruimte. De gebruikelijke nutsvoorzieningen worden aangelegd tot aan de kavel, waarna u als koper zelf de aansluiting op uw woning aanlegt. Er wordt een duurzaam watersysteem toegepast. Het schone water dient op de kavel opgevangen en verwerkt te worden.-

Door geheel Brabant heeft Ruimte voor Ruimte ruim 1.100 kavels verkocht. Hierop zijn kopers hun droomwoning gaan realiseren. Met name de sterke locatie, de droom om een eigen woning te bouwen, in combinatie met de scherpe bouwprijzen van circa € 300,-/€ 325,- per m3 die nu actueel zijn, hebben gezorgd dat er een fantastisch resultaat is neergezet.

Bovendien biedt Ruimte voor Ruimte: Het Ruimte voor Ruimte Verkoop Eigen Woning Programma. Waarbij Ruimte voor Ruimte samen met ons de zorg voor de verkoop van uw eigen woning op zich neemt. Voor meer informatie hierover kunt u dit in alle rust bij ons doornemen.

Tevens biedt Ruimte voor Ruimte een Architecten/Bouwers Programma. Daar de kosten van bouwen op dit moment ongekend laag zijn, heeft iedereen een bijzonder groot prijsvoordeel op een nieuwbouwwoning. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar uw wensen en de uitgebreide kansen die er juist nu zijn, om uw landhuis of villa te realiseren.

Daarom nu nieuwbouw!
De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:

1.Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m3 prijs van € 300,- tot € 325,00. Wij komen van een niveau af van meer dan € 500,- euro per m3. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag.

2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

7. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie.

8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraak werend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

10.Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.

Wij wensen u veel bouwplezier en nodigen u van harte uit om met ons de mogelijkheden te bespreken.
Kijk voor meer informatie op www.ruimtevoorruimte.com/huijbergen

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 190.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 643 m² Kadasteroppervlakte 643 m² Kadastrale gegevens Gemeente Huijbergen Sectie C Perceelnummer 3112 Oppervlakte 643 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Buntven kavel 4a, 4635 Huijbergen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.