Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.

Verlengde Duinstraat 1

4631 HN Hoogerheide
Koopsom € 242.000,- v.o.n. Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

16 ruime bouwkavels aan de Verlengde Duinstraat te Hoogerheide.

Uw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen?
Grijp dan nu, deze unieke kans!
U wordt een prachtige mogelijkheid geboden waarin u 'uw eigen droomhuis' op een wel zeer mooie locatie en welstandsvrij kunt...
Lees meer

Foto's

Verlengde Duinstraat 1 in Hoogerheide 4631 HN Verlengde Duinstraat 1 in Hoogerheide 4631 HN Verlengde Duinstraat 1 in Hoogerheide 4631 HN

Omschrijving

16 ruime bouwkavels aan de Verlengde Duinstraat te Hoogerheide.

Uw ideale huis naar eigen ontwerp (laten) bouwen?
Grijp dan nu, deze unieke kans!
U wordt een prachtige mogelijkheid geboden waarin u 'uw eigen droomhuis' op een wel zeer mooie locatie en welstandsvrij kunt realiseren.
In de Verlengde Duinstraat realiseert Ruimte voor Ruimte 16 bouwkavels met een oppervlakte van 677 tot 931 m².

De kavels zijn gesitueerd achter de woningen aan de Verlengde Duinstraat en de Wouwbaan.Het woongebied wordt ontsloten via de Verlengde Duinstraat.

De nieuwe woon-en leefomgeving is groen en ruim van opzet. Dit en de ruime tuinen op de kavels, versterken de landelijke sfeer die het plangebied typeert. Alle kavels zijn riant van afmeting. Een zwembad of tuinhuis is dan ook uitstekend mogelijk.

Ruimte voor Ruimte biedt een Architecten/Bouwers Programma. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar uw wensen en de uitgebreide kansen die er juist nu zijn, om uw landhuis of villa te realiseren.

Daarom nu nieuwbouw!
De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:
1. Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.
3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.
4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.
5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.
6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).
7. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie.
8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.
9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraak werend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.
10. Uw eigen droomwoning

Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.
Wij wensen u veel bouwplezier en nodigen u van harte uit om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 242.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 796 m²
Route van naar Verlengde Duinstraat 1, 4631 HN Hoogerheide

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.