Van Opstal Grosfeld Makelaars BV

Westersingel 4
4611 HV Bergen Op Zoom
Tel: 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl
Fort Pinsenweg kavel 4, 4661 Halsteren € 315.000,- v.o.n.
Fort Pinsenweg Kavel 4 in Halsteren 4661

Omschrijving

Vind uw droomkavel in Halsteren!

De kavels zijn gelegen aan de Fort Pinsenweg, waar Halsteren overgaat in de stadskern van Bergen op Zoom. U bent dan ook binnen enkele minuten fietsen in het prachtige centrum van deze stad. De kavels in het plangebied liggen aan een nieuwe, lusvormige woonstraat die uitsluitend is bedoeld voor bestemmingsverkeer van het woongebied. Deze straat komt in het noorden uit op de Fort Pinsenweg en gaat in het oosten over in de reeds bestaande Rijsselbergseweg.

De kavels variëren grootte van circa 610 m2 tot circa 1.300 m2. Het plan is kleinschalig van opzet, waardoor een heerlijk intieme woonsfeer ontstaat. Dit wordt nog eens versterkt door het vele groen in het plan en de ruime tuinen rondom de woningen.

Aan de zuidzijde van het plan langs de Randweg Noord is een geluidswal aangelegd. Net als in de directe omgeving is de straat waaraan de kavels liggen smal. Er geldt een maximumsnelheid van 30 km/u.

Locatie bouwkavels Halsteren

De gemeente Bergen op Zoom telt in totaal ruim 65.000 inwoners, waarvan er ruim 13.000 in de dorpskern Halsteren wonen. De gemeente is uitstekend bereikbaar. Binnen twintig minuten bent u via de A4 in Antwerpen. Zeeland bereikt u via de A58 die u in de andere richting naar Roosendaal en Breda voert. In de dorpskern Halsteren vindt u alle basisvoorzieningen voor uw dagelijkse boodschappen, sport- en verenigingsactiviteiten.

Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel

Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. De bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan van de gemeente Bergen op Zoom. Het belangrijkste is dat de woningen passen in de directe omgeving. Een traditionele, ingetogen architectuur is daarom gewenst.

Eisen aan de woning
- Goothoogte maximaal 4 meter.
- Nokhoogte maximaal 10 meter.
- Bebouwd oppervlak maximaal 225 m2 binnen bouwvlak.

Algemene informatie:

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

De grondkosten;
De notariskosten inzake de juridische overdracht;
De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
21% BTW (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 315.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan drukke weg en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1020 m² Kadasteroppervlakte 1020 m² Kadastrale gegevens Gemeente Bergen op Zoom Sectie D Oppervlakte 1020 m² Eigendomssituatie Volle eigendom