Van Opstal Grosfeld Makelaars BV

Westersingel 4
4611 HV Bergen Op Zoom
Tel: 0164-217000
info@vanopstalgrosfeld.nl
Markiezaten Fase II - Noord, 4616 Bergen op Zoom € 340.000,- v.o.n.
Markiezaten Fase Ii - Noord in Bergen Op Zoom 4616

Omschrijving

Groen en water staan centraal in Markiezaat de Meander. Zo ook in Noord, de nieuwste uitbreiding van de wijk aan de oostkant van de Zuiderdreef.

Prijsindicatie € 340.000,- tot € 370.000,-, de verwachte start verkoop is medio tweede kwartaal 2020.

Als je thuiskomt na een lange werkdag wil je het liefst zo snel mogelijk tot rust komen. Misschien heb je uren in de file gestaan? Of bleek die meeting langer te duren dan verwacht? Moest je snel nog wat boodschappen halen voordat de supermarkt dicht ging en de kinderen nog van school of sportclub halen? Dan ben je opgelucht als je de voordeur achter je dicht kan slaan. Eindelijk op adem komen. Je bent thuis!

Luxe keuken

De woning krijgt een luxe keuken die uitzicht biedt op de achtertuin. Maak een mooie overkapping achter het huis en je kunt altijd lekker buiten eten. Omdat de woning geen gasaansluiting krijgt wil zeggen dat je ook dat je geen gas meer kunt gebruiken bij het koken. Maar gelukkig is er een geweldig alternatief! Of je nu een snelle hap wilt maken of juist de m eest culinaire hoogstandjes tevoorschijn wilt toveren; inductie gaat je daarbij helpen.

3 slaapkamers maar ruimte voor 4

Standaard hebben de woningen 3 slaapkamers, maar er is op de 2e verdieping nog ruimte genoeg voor een extra slaapkamer of hobbykamer.
Voetjes in het water of schaatsen onderbinden

Met in de achtertuin een vlonder aan het water van de Augustakreek heb je alle seizoenen plezier! Op een zomeravond heerlijk met een drankje en een goed boek, of op een warme dag met de voetjes in het water even afkoelen of wat denk je van een bevroren Augustakreek? Je stap zo het ijs op.

Parkeren

De auto zet je in de garage naast de woning of je parkeert hem op je eigen oprit. Er is daar zelfs plaats voor 2 auto’s.

Gasloos, zonnepanelen en luchtwarmtepomp

De woning krijgt geen gasaansluiting en dat betekent dat je nieuwe woning all-electric wordt. Alle verdiepingen hebben vloerverwarming, er zijn zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. Die zorgen er o.a. voor dat de woning een EPC van 0,26 heeft. Heel energiezuinig dus! Dit kan ook weer voordelen hebben voor jouw hypotheek. Je komt dan mogelijk in aanmerking voor extra leencapaciteit en extra rentekorting.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 340.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, in woonwijk en buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 129 m² Inhoud 477 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Bergen op Zoom Eigendomssituatie Volle eigendom