Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Fort Pinsenweg Kavel 11 in Halsteren 4661

Fort Pinsenweg kavel 11

4661 Halsteren
Koopsom € 279.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

THANS 1 KAVEL BESCHIKBAAR!

De riante bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen op de grens van Bergen op Zoomen Halsteren en grenzen allemaal aan het groene landschap. In Fort Pinsenweg, zoals het plan heet, woont u verrassend landelijk en tegelijkertijd vlak bij de gezellige binnenstad van Bergen op Zoom.

De bouwkavels liggen aan weerszijden van een nieuwe...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

THANS 1 KAVEL BESCHIKBAAR!

De riante bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen op de grens van Bergen op Zoomen Halsteren en grenzen allemaal aan het groene landschap. In Fort Pinsenweg, zoals het plan heet, woont u verrassend landelijk en tegelijkertijd vlak bij de gezellige binnenstad van Bergen op Zoom.

De bouwkavels liggen aan weerszijden van een nieuwe woonstraat die zich in een ruime lus van de Fort Pinsenweg naar de Rijsselbergseweg slingert. Net als de andere straten in de buurt wordt de nieuwe woonstraat niet al te breed en is alleen bedoeld voor bestemmingsverkeer. Aan de zuidzijde van het plan wordt een geluidswal aangelegd. De nieuwe woon-en leefomgeving is groen en ruim van opzet. Dit en de ruime tuinen op de kavels, versterken de landelijke sfeer die het plangebied typeert. Vandaar ook dat voor de woningen traditionele architectuur is gekozen die aansluit bij de woningen in de omgeving van het plan Fort Pinsenweg.
Alle kavels zijn riant van afmeting. Een zwembad of tuinhuis is dan ook uitstekend mogelijk. Het plan schrijft voor dat de tuinen een groene erfafscheiding hebben. Niet alleen is dit fraai, ook draagt het bij aan de privacy op uw kavel. Hier, op de grens van het dorp Halsteren en de stad Bergen op Zoom is het dan ook heerlijk wonen.

Ruimte voor Ruimte biedt een Architecten/Bouwers Programma. Daar de kosten van bouwen op dit moment ongekend laag zijn, heeft iedereen een bijzonder groot prijsvoordeel op een nieuwbouwwoning. Wij staan graag voor u klaar om te kijken naar uw wensen en de uitgebreide kansen die er juist nu zijn, om uw landhuis of villa te realiseren.

Daarom nu nieuwbouw!
De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:
1. Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.
3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.
4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.
5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.
6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).
7. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie.
8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.
9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraak werend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.
10. Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.
Wij wensen u veel bouwplezier en nodigen u van harte uit om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Kijk voor meer informatie op www.ruimtevoorruimte.com/halsteren-pinsenweg
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 279.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Beschutte ligging, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 946 m² Kadasteroppervlakte 946 m² Kadastrale gegevens Gemeente Halsteren Sectie D Perceelnummer 3331 Oppervlakte 946 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.