Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Abraham De Haanstraat 5 in Bergen Op Zoom 4624 HW

Abraham de Haanstraat 5

4624 HW Bergen op Zoom
Huurprijs € 1.450,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Kleinschalige bedrijfsopslag-/productieruimte met inpandig kantoor gelegen op een goed bereikbare locatie op korte afstand van het centrum.

Indeling
Het pand beschikt over een hal/entree met toilet, pantry en meterkast, aansluitend een aantal kantoorvertrekken. De bedrijfsruimte is opgedeeld in twee aparte ruimtes welke met elkaar zijn verbonden, deels voorzien van een entresol...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 368 m² In units vanaf 290 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Kleinschalige bedrijfsopslag-/productieruimte met inpandig kantoor gelegen op een goed bereikbare locatie op korte afstand van het centrum.

Indeling
Het pand beschikt over een hal/entree met toilet, pantry en meterkast, aansluitend een aantal kantoorvertrekken. De bedrijfsruimte is opgedeeld in twee aparte ruimtes welke met elkaar zijn verbonden, deels voorzien van een entresol en geschikt voor meerdere gebruiksfuncties.

Maatvoering
De unit heeft een oppervlak van circa 438 m² waarvan 290 m² bedrijfsruimte, 78 m² kantoor-sanitaire ruimte en 70 m² entresol.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte is ondermeer voorzien van een betonvloer, een grote poort (rolluik) een samengestelde pui met openslaande deuren, opbouwverlichting, c.v. -radiatoren/gasheater, basis elektrische installatie, toilet en pantry.

Parkeren
Op eigen afgesloten terrein is beperkt voorzien in parkeergelegenheid.

Condities
De huursom voor deze unit bedraagt € 1.450,- per maand exclusief BTW, huurbetaling per kwartaal vooruit, 3 maanden waarborgsom en jaarlijkse indexering.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.450,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1960 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 368 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 290 m² Oppervlakte kantoorruimte 78 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 290 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
290 m²
In units vanaf
290 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
78 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.